Höh ja pöh, piti tallentaa keskeneräinen juttu ni sormet olikin liian nopeat ja painoin Palaa tallentamatta nappulaa. Aloitetaan siis alusta.

Viikko sitten maanantaina painoin 80.1 kg tänä aamuna vaaka näytti 75.2 kg   Liekö sitten noin paljon turvotusta kehossa. Laihis viikko meni paremmin kuin uskalsin toivoakaan. Töissä oli tarjolla herneitä, jäätelöä, keksiä ja kakkua, eilen olin kummipoikani rippijuhlissa jossa pöytä notkui toinen toistaan herkullisimmista herkuista. Kertaakaan en sortunut, eikä kukaan juhlissakaan kiinnittänyt isommasti huomiota syömättömyyteeni kun hulinaa ja huisketta riitti.

Menneellä viikolla söin cambridge-pusseja sekä nutriletin hunger controleita, kalorit pyöri noin 600 ja 800 kalorin välissä. Pyrin pussittelemaan mahd. pitkään, mutta lopetan viimeistään tämän kuun loppuun ja tietysti aikaisemminkin jos tavoitan tavoite painoni. Tavoitteeksi olen laittanut 68 kg ja kun alan syömään kiinteämpää ruokaa paino nousee parilla kilolla kun suoli täyttyy jne. Joten pyristelen pitämään painoa taasen siinä 70 kilon kinttaalla. Lomareissulla  suuntaamme nokkamme kohti Ruotsia Kolmårdenin eläintarhaa ja sieltä ajamme ruotsin läpi Pohjois-suomeen ehkä jopa Lappiin saakka,riippuen antaako aika myöden. Reissu tulee jännittämään sillä joka kerta on paino pompannu ylös päin ku on nauttinut lomasta ja ruuasta täysin siemauksin.

 

Täällä päin suomea on kolmena päivänä ukkostanut ja nyt vasta sai hiukan ilmaa raikastettua. Tekisi mieli lähteä just nyt lenkille, mutten voi jättää pieniä lapsia yksin kotiin ja niitähän ei saa huvikävelylle ilman hyvää syytä. Tuolla ne ulkona leikkivät, onneksi menivät sinne  suosiolla etteivät sisällä nyhvää koko päivää. Pitääkin mennä kohta tekemään pojille lihamureketta ja uusia pottuja keittää kaveriksi.