Eilinen olikin sellanen päivä, että...

Lyhyesti ja ytimekkäästi, Eilen ku töihin lähdin ni pysäkill hokasin puhelimen jääneen kotiin. Eikä siinä mitään, oltiin alustavasti sovittu miehen kanssa et nähdään Turussa. Satuin olemaan töis sellases paikkaa et pääsin pikaisesti käymään koneella ja miehelle sähköpostia, lasten hakemisista ja meijän tapaamisesta. Eihän tuo sitten ollu huomannu mun viestiä/viestejä. Mies onneksi oli hoksannut että puhelimeni oli jäänyt kotiin joten ei lähtenyt kaupungille hortoilemaan jos vaikka vahingossa törmättäisiin sen sijaan hän oli fiksuna ihmisenä hakenut lapsetkin hoidosta.

Ex-tempore lähdettiin miehen kanssa käymään pyllyilemässä hehe siis myllyilemässä. Mamma tuli siksi aikaa poikia hoitamaan ku me shoppailtiin ja käytiin ostamassa synttärijuhliin aineksia. Pitihän meijän sit käydä syömässä ku kahdestaan päästiin liikenteeseen piiiiitlästä pitkästä aikaa. En muista koska ollaan kahestaan käyty kaupoilla. Nautin täysin siemauksin kahden keskisestä ajasta kera ruuan, Kyllähän siellä olkapäällä tappeli hetken aikaa pieni sarvipäinen otus sädekehäisen otuksen kanssa. Vatsa tuli pienestä määrästä täyteen ja olo oli melkeimpä euforinen.

Aamusta menin jännittyneenä vaa'alle, painoa oli tullut lisää 600 gr. Yllätyin ettei sen enempää, hyvä näin. Tänään pusseillaan huomenna juhlitaan pojan synttäreitä. Täytekakkua on pakko saada, suurinta herkkua jota saa vain pari kertaa vuodessa. Siksi se niin hyvää onkin, muista herkuista pidän näppini erossa. Laitan kakun väliin mariannekarkki rouhetta kerman sekaan, ihan törkeän hyvää ja kaipa yhteen kerrokseen perinteiseti banaania ja kermaa. Kaupassa käytiin eilen hakemassa tarpeita, mutta niin vain unohdin kakun päälliset. Jospa laittais riisimuroja reunoille ja hakis lähikaupasta jotain viinirypäleitä ja karkkia päälle.

Jospa alottais tuon siivous urakan jne.

Mukavaa Viikonloppua kaikille!

P.S. Niin joo kuten otsikossa näkyy, kävin eilen iltapäivällä puntarilla ja se näytti painoksi 77.5 kg (kotivaaka näytti aamulla 77.3 kg) eli 14 kiloa on pudonnut tammikuun puolesta välistä. Tänään vaaka sitten näytti 77.9 kg.

Sellasenkin hokasin ku sivulaatikkoa päivitin, et meillä on miehen kanssa tänään 10-vuotis päivä kihlajaisista. Häistäkin ollaan puhuttu, mutta meidät tuntien emme saa mitään tehtyä asian eteen että juttu etenisi. Niin helppoa ku se olis mennä maistraattiin, kirkko häitä meille ei meinaan tule. Hitaasti hyvää tulee..