Siinäpä se tuli. Tykkään ihan oikeasti liikkua, mutta se liikkeelle lähteminen on syystä tai toisesta tosi vaikeaa. Olen vieroksunut ajatusta jostain hiton jumppa dvd:stä, nyt kuitenkin sellainen hiukan kutkuttaa takaraivossa. Pitäisköhän mennä ja ostaa pläjäyttää ja alkaa kotona jumppaamaan. Ajatuskin naurattaa siis ihan positiivisesti et miltä idiottilta näytän ku heilun yksikseni telkkarin ääressä (väkisin nostaa suunpielet ylöspäin). Tuosta voisi aloittaa, vieroksun meinaan mennä ihan oikealle jumpalle tai enemmän pelkään ettei kroppa kestä sitä vauhtia (nilkat,selkä) Jahka saisi kotona noita alueita vahvistettua ja sit myöhemmin kokeilla jumpalle menoa. Tänään olen kotona tehnyt hiukan vatsalihaksia 15x2 ja rintalihaksia saman verran. Voisin illan päälle tehdä vielä yhden samanlaisen sarjan molempia. Heikossa hapessa on kroppa, myönnän.

Tänään taas heikolla hetkellä sorruin, miksikä se on niin vaikeaa? Perjantaina kun menen konsultilla käymään niin taidan sanoa sille että tämä pudotettu määrä riittää ja nyt keskitytään siihen tasapainoiluun.

Pää lyö tyhjää, kurkku on kipeä ja olo ei muutenkaan mikään paras mahdollinen. Häippäsen katsomaan millainen valikoima netissä on jumppavideoita.

Edit*

Googletin noita jumppa juttuja ja löysin tällaisen paikan  http://www.kotijumpat.fi/etusivu Tietysti se maksaa, mutta pitää tutkia asiaa paremmin jos vaikka ostaisi alkuunsa viikon oikeuden jumppiin ja katsoa miltä se tuntuu tai oiskohan parempi et heti kättelys ottais ton 90 päivää ni sit ois pikku pakko jumpata ku moisesta on maksanutkin.