Jahas, kohta ois töihin lähdettävä ja kohdattava uudet haasteet tai ei ne nyt ihan uusia ole,  koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Ilta voi olla ihan helppo nakki tai sitten ihan muuta ku helppo.

Päivä käynnistynyt mukavasti, uteliaisuuttani kävin aamulla vaa'alla. Kas paino oli eilisestä mässäyksestä riippumatta laskenut, kiva juttu. En pistä sitä pudotus määrää nyt tähän sen te näette reunassa olevasta sivulaatikosta. Saapii nähdä aiheuttaako se jossain kohtaa sen pysähtymisen tai peräti lievän nousun. Se jää nähtäväksi, mitä sitä etukäteen aina murehtimaan varoiksi.

Ilma on ihana, pari astetta pakkasta. Pojat lähti isänsä kanssa käymään kaupalla, niillä kun on tänään karkkipäivä ni lähtivät innoissaan mukaan valkkaamaan mieleisensä askin tai pussin tai patukan. Mitä sitten ikinä haluavatkaan. Yleensä poikia ei saa kauppaan kuin kauhealla taistelulla. Jostain syystä kaupassa käynti on molemmille myrkkyä, toisaalta hyvä niin. Olisi se aika raskasta jos ne aina tulisivat into piukassa mukaan ja sitten siellä kinuaisivat kaikkea mahdollista ja sitten ku eivät saa ni alkaa huuto. Ihme lapsia sinänsä ku porukalla käydään kaupassa ni hyvin harvoin ne pyytävät mitään.

Mukavaa lauantai päivää kaikille!