Kiitos kommentoijille

Tarkoitukseni oli kirjoittaa kuulumisia kun on niin rauhallista. Rauha kuitenkin loppui nopeaan ku pojat alkoivat tappelemaan jostain yläkerrassa.

Painon on pysynyt kurissa, aamulla näytti vaaka 71,3 kg vaikka eilen tuli hiukan herkuteltua. Pojat olivat jo nukkumassa kun miehen kanssa katsoimme jääkiekkoa ja nautimme jäätelöstä ja tuli juotua yhdet oluetkin. Yleensä en harrasta alkoholin juomista arkipäivänä, muttako tänään on vapaapäivä ni uskalsin ottaa. Yleensä en muutenkaan juo alkoholia, paitsi sitten kun on sovittu joku iltama juttu. Silloin sitä meneekin joskus turhankin paljon eli jos juon niin juon kunnolla. Eilen kuitenkin join vain sen yhden, olikin harvinaisen hyvää. Töissä olen saanut kuulla laihtumisestani pääasiassa positiivisesti, muutama ihminen on sanonut ettet kai vaan enempää laihduta. Olivat ihan aidosti huolestuneen oloisia, lohdutin että kyllä tämä määrä riittää, ei enempää laihdutusta vain ja ainoastaan lopun elämän tasapainoilua  painon kanssa.

Kuokkisin aamulla kukkapenkkiä ja istutin kolme särkyneensydämen juurta, pinkkiä ja valkoista. Saa nähdä lähtevätkö kasvamaan. Olen viime kesänä istuttanut saamani kukat turhan lähekkäin ja nyt ne kasvavat pehkona. Toissakesänä istuttamani kärhö ei ole jaksanut lähteä kasvamaan, mutta ilokseni toinen kasvaa ja voi hyvin. Minttu on villiintynyt kasvamaan ja leviämään sitä hiukan karsin pois. Kukkapenkissä on vielä jonkinmoinen tyhjä kohta jossa kasvoi rikkaruohoa, ei kasva enää. Siihen ajattelin istuttaa vaan yrttejä jos ne viihtyvät noin kuumassa paikassa.

Ihanaa kun lämpöä piisaa, mutta tosi nopeasti meni hienot punaiset tulppaanit, eivät kestäneet kuin muutaman hassun päivän. Onneksi keltapunaiset tulppaanit ovat vielä voimissaan ja omenapuun ympärille on vasta aukeamassa valkoisia tulppaaneja. Tänään käyn katsomassa jos löytäisin jotain kivaa kukkaa etupihalle, ehkä markettaa.

Mutta nyt lähden käymään kirppiksellä. Tämän viikon on vielä pöytävaraus olemassa ja sitten se on ohi. Laitankin loput tavarat jotka ei ole menneet kaupaksi ni puoleen hintaan tai halvemmallakin, jotta ei tarttisi kotiin niitä enää takaisin tuoda.