Nyt on pussit haettu ja eka juomakin juotu. Minttukaakaon join ja maku oli ihan siedettävä, sen pystyi juomaan. Koin kuitenki liian suureksi määräksi juoda kerrallaan koko pirtelö määrän, viimeiset kulaukset teki tiukkaa. Jatkossa puolitan pussit suosiolla jolloin juotavaksi tulee pienempi määrä kerralla. Nytten vatsa jo kurnii normaaliin tapaan nälkäänsä, mutta ei kuitenkaan tee tiukkaa  vielä.

Mittasimme samalla kehon rasvaprosentin joka oli järkyttävät 44.4 %. Pienikö oli järkytys, sanoisin enemminkin että järkyttävä järkytys. Melkein puolet kehostani on LÄSKIÄ, YÖK! Jos jotain positiivista kerrottavaa tähän on, niin sisäelimien ympärillä oleva rasva määrä oli normaalin rajoissa  eli 7 öö ilmeisesti prosenttia :q  Raja alue on kolmen ja yhdeksän välillä.

Tein kahden ja neljän aikoihin kanakeiton eli puolitin pussin, ekan satsin söin sellaisenaan, toiseen satsiin lisäsin kuivattua persillijaa ja pippuria ni maistui hiukan paremmalta. Niin ja tietysti tein sen lämpimään veteen ja söin lautaselta