Höntti olo ja johtuu tästä taudista. Lihakset kipeinä, korvat tukossa, nokka vuotaa, päätäsärkee listaa voisin vielä jatkaa mutta eiköhän tuokin jo jotain kerro. Tänään tosiaan ois se punnituspäivä, mutta se jää nyt vointini takia väliin. Seuraavan kerran menen viikon päästä lauantaina iltapäivällä.

Miettisin tovin jos toisenkin mitä kirjoitan kunnes välähti mieleen mitä voisin vaikka tänne raapustaa. Painoa tippunut kivasti - 14.7 kg laskeskelin aikani kuluksi kuinka paljon se tekee voi paketeissa ja mikäli osasin laskea oikein on painoa tippunut huikeat 28 voipaketin verran. Näin ajatellen se on hirveä määrä rasvaa mitä olen mukanani kantanut. Olo on normaali voinnin aikana ihanan kevyt ja tunnen itseni jo laihaksi. Ihanaa pukea vanhoja mutta vähän käytettyjä hameita ja muita paitoja kun ne mahtuvat päälle. Peilistä voisi ihastella itseäni ne vaatteet päällä vaikka koko päivän. Aikaa ei moiseen kuitenkaan ole onneksi.

Nilkkani on olleet tosi huonona ja olin koko tammikuun niiden takia saikulla (jossain määrin myös ranteet vaivasivat). Silloin oli myös sopivasti reumalääkärille aika ja aloitettiin oxiklorin lääkitys. Se on mieto reumalääke jota käytetään myös malarialääkkeenä kuulemma, korjatkaa jos jollain on parempaa tietoa. Lääke on hidas vaikutteinen ja siitä tuleva apu tulee noin kahden kuukauden kuluttua aloittamisesta. Nyt on mennyt suurin piirtein se 2 kk, kivut on aika hyvin poissa eikä tarvitse tulehduskipu lääkettä syödä juuri lainkaan. Ennen niitä meni harva se päivä.  Eli niiden suhteen tilanne on hyvä, uskon myös että painon pudotuksella on oma osansa jalkojen hyvin vointiin. Joten paljon löytyy hyvää painon pudotuksesta.

 

Mukavaa viikonloppua blogini lukijoille!