Laitoin facebookiin samaisesta jumppa sivustosta linkin. Sainkin ihan varteenotettavan vastauksen siihen. Miksi maksaa moisesta kun netti on täynnä ilmaisia jumppa ohjelmia? Sen kun imppaa ne koneelle ja alkaa toteuttamaan sitä. Aikani asiaa pähkäilin ja tulin seuraavaan tulokseen. Ilmainen jumppatuokio kotona, mikä ettei. Voi olla että se jää muutamaan jumppa kertaan ja motivaatio loppuu.

Mutta maksullinen jumppa? Raha se taas tähänkin vaikuttaa. Onhan tuo halvempaa maksaa ns. kertamaksu ja jumpata niin paljon kun silelu sietää ja kroppa antaa. Toinen tähän liittyvä juttu on motivaatio. Kun siihen on sitonut rahaa on motivaatio toista luokkaa. Pakkohan sitä on jumpata kun siitä lystistä on maksanutkin. samahan se on kun on ostanut salille kortin niin pakkohan siellä on käydä ku moisesta on mennyt maksamaankin. En tiedä saitteko ajatuksestani kiinni, mut raha ja maksaminen antaa enemmän motivaatiota kuin ilmainen. Ilmaisessa jumpassa voi ajatella, et en mä nyt viitti jumpata ku voin huomennakin... you know?

Flunssa painaa päällä ja nilkat on sökönä, mut hei näistäkin huolimatta aion tehdä vatsalihas harjoitteeni ja hiukan muitakin liikkeitä.

Yläkerrassa alkoi kauhea kiukku wiille ku kapulasta loppui patterit, huoh. Pitää mennä pelastamaan...