Onneksi paino on laskenut suht sutjakkaasti. Huomenna punnitukseen ja sit saan pitkästä aikaa nauttia siitä omena-kaneli puurosta, tuli vesikielelle pelkästä ajatuksestakin. Normaalisti ei jännitä puntarille meneminen, mut nyt jänskättää ku tietää et plussaa tulee.

Tänään olen menny pää kolmantena jalkana. Aamusta heti reumapolille, röntgeniin ja lääkäriin. Siellä meni aikaa pari tuntia. Mamman hain käymään kaupoilla ja ostin kotiinkin ruokaa. Mamma ostoksien kera kotiin, kurvaus kelaan ja sieltä kotiin. Kello oli vartin yli yksi, hoksasin et herranen aika senttään en ollut siihen mennessä syönyt kun kaksi tomaattia. Ja silti ei nälästä tietoakaan, tein heti pian kasviskeittoa ja huh kun tuli täysnäinen olo. Päälle join vielä kahvia. Ja tietysti sen lasillisen vettä keiton päälle.

Kämppä o ku pyörremyrsky niin kiirettä on pitäny koko viikon ja loopu viikokin mennään yhtä haipakkaa. Oisinhan tässä välissä ehtinyt pestä pyykkiä ja hiukan järjestellä, mut ei kertakaikkiian napannut eikä kyl kauheest oikein jaksatuttanutkaan. Koht haen pojat ja alan niille tehdä kanaviillokkia ja riisiä, lempiruokaani. Pakko tehä ku ei muutakaan ole, pitää itte sit vaan olla muualla ku toiset syön :/

Eipä tässä turinoita enempiä mielessä, mukavaa kevät päivää lukijoille!