Nyt vaaka näyttää taas hiukan parempaa lukua. Menipä muuten kauan, et sain kulutettua viikonlopun häppeningit kropasta. Lauantaina tulee seuraavat vieraat, mut silloin aion pysyä ruodussa, koska kyllä se niin vain kostautuu moneksi päivää ja hidastaa projektia.

Huomenna pitäis käydä punnituksella, mut taitaa jäädä menemättä. Olen palellut koko tän pussittelun ajan lähes joka päivä ja käynyt lämmittämässä kroppaani suihkussa harva se päivä. No tautiahan kroppani on tehny jo viikon jos toista, mut nyt se sit tuli päälle. Palelu on kaht kauheampaa ja kurkku on kipeä ja päätä särki eilisen päivän. Tänään olo samanmoinen ku eilen, mut päänsärky on toistaiseksi kaikonnut.

Juomisesta taas juttua. Juon päivässä edelleen sen reilu kolme litraa vettä, mutta ongelma on siinä et vesi kun on kylmää ni juomisen jälkeen palelu pahentuu. Tämän huomaa parhaiten kun tulen kuumasta suihkusta lämpimänä pois, menen juomaan vettä sen jälkeen niin palelu alkaa välittömästi. Jos taas en juo heti suihkun jälkeen pysyy olotila pidempään lämpimänä. Olen miettinyt teen juonnin merkitystä, konsulentti sanoi vai luinkohan sen jostain, et tee ei korvaa veden juontia, mutta jos kuitenkin koittaisin nauttia kuumaa tai lämmintä teetä enemmän ja vähentäisin kylmän veden juontia. Tai miltäköhän maistuis lämmitetty light mehu? Sitäkään ei kyl tohdi usein juoda. On mulla ongelma sanon ma.