Hyvin menee. Kävin aamulla ohjaajani luona ja hyvä tovi siinä vierähtikin, puheltiin kuluneesta viikosta ja paljosta muustakin. Vaaka näytti hänen luonaan 200 grammaa enemmän kuin meidän vaaka. Kotona kävin heti aamu tuimaan vaa'alla ennen kahvia ja veden juontia. se 200 grammaa siis kuittautuu sillä. Painoa  tällä hetkellä on 88,4 kg ja yhteensä on viikossa tippunut -3.1 kg. Mukava saavutus, Otin makeita pirtelöitä enemmän ja suolaisia vain viisi, saas kattoa iskeekö ns. suolaisen keiton himo kun vähemmän niitä otin. Parasta on että sain valita itse haluamani keitot ja näin tulevasta viikosta tulee toivon mukaan vielä parempi. Tahtoi nuo suolaiset tökkiä loppuviikosta vaikka kivasti niihin makua sai lisää mausteilla.

Vointi on kerrassaan mahtava, lähdin ohjaajani luota kävellen kohti keskustaa nauttien kirpakkaasta pakkasesta. Aikaa bussin lähtöön oli puolitoista tuntia ja lähes koko ajan kulutin kävellen pitkin kaupunkia, hitaaseen ja rauhalliseen tahtiin. Kotiin päästessäni kylmä oli mahdoton ja joinkin kaksi kupillista teetä jolla sain sisuskalut lämmitettyä.

Nautin hiljaisuudesta joka kohta rikkoutuu lasten ääniin.

Iltapäivän ja illan kuulumisia.

No se hyvä vointi loppuikin jotakuin heti viestini jälkeen. Palelu jatkui ihan hirveänä, meninkin sitten sänkyyn kahden peiton alle ja siellä viihdyin ja palelin sen kolme tuntia. Pari tuntia taisin nukkuakin siinä, epäilin jo tulevani kipeäksi kun noin palellutti ja väsymys iski. Kuumetta ei onneksi nostanut ja palelukin loppui. Vettä on tullut tänään juotua tosi huonosti ja sen huomaa, pientä orastavaa päänsärkyä ilmassa ja nälkä kurni järisyttävissä mitoissa. Teki niin paljon mieli ottaa pari kinkku siivua, mutta sain pidettyä mieleni. Sen sijaan join päivän viimeisen juoman, cappucinoa  ja päälle join kaksi lasillista vettä tulikin vatsa täyden oloiseksi.