Kuukausi melkein vierähtänyt edellisestä postatuksesta. Lämmintä on pitänyt, töitten jälkeen ei ole pahemmin jaksanut koneelle tulla ja toisekseen lapset ovat innostuneet pelaamaan Unoa ja Fitziä. Onkin ollut mukavaa ajanvietettä ja yhdessä oloa tuo pelaaminen. Nuorempikin lapsi (3,5 -V) On yllättävän hienosti osannut pelata mukana. Tosin hän jaksaa pelata yhden pelin aika hyvin oikeilla säännöillä, mutta jos hän tulee useampaan peliin mukaan niin sitten hän soveltaa ja keksii omia sääntöjä tai ei halua luopua korteista ym. olemme sen hänelle suoneet. Eihän tuon ikäinen jaksa eikä pysty keskittymään pitkiä aikoja samaan asiaan tai paikoillaan olemiseen. Pääasia on että saa tulla ja osallistua yhdessä olemiseen.

Laihistelusta.

Juhannuksena tuli syötyä kolmena päivänä peräkkäin, makkaraa, pihviä, perunaa, salaattia, karkkia, sipsiä, olutta, siideriä. Ja kun olimme jussia viettämässä siskonperheen vaunulla niin veden juonti oli heikkoa. Kotiin kun tulimme ja seuraavana päivänä menin vaa'alle olin pyörtyä. Se meinaan näytti huikeat 78 kiloa, siis järkkyä! Juhannuksen jälkeen pystyin olemaan  puhtaalla pari päivää kun tuli Pohjoisesta vieraita ja taas tuli herkuteltua, mutta paljon maltillisemmin. Paino onnekseni tippui, hitaasti kylläkin, mutta tippui kuitenkin. Noh, kävin pelon sekaisin tuntein konsulentilla (5.7.) puntarilla ja samalla otettiin kehon muut rasva- ja lihasarvot. Yllätyksekseni kehossani oli tapahtunut sekä negatiivista että positiivista muutosta. Negatiivinen muutos tosiaan oli painon nousu +2,5 kg eli painoin 74,3 kg. Positiivinen muutos taas kuului lihas- ja rasvamäärään. Edellinen Rasvamittaus näytti arvoksi 29,9 % ja nyt  viimeksi mitattuna 25,4 % ja Lihasmäärän arvo oli taas edellisellä kerralla niin 30,7% ja nyt viimeksi mitattuna huikeat 33,5 %. Loppujen lopuksi vaikka painoa oli tullut lisää niin olen silti tyytyväinen kokonais tulokseen.

Tämän kuluvan viikon olen ottanut rennosti, sitä ennenhän kävin lenkillä ja tein vajaan yhdeksän kilsan lenkkejä ja juoksin pieniä pätkiä yhteensä 2 kilometriä per lenkki. Näillä helteillä en lenkille ole pystynyt menemään ja toisekseen nilkkani päätti pari päivää sitten et loppuu kaikki liikkuminen taas vähäksi aikaa ja niitä nyt parantelen levolla ja tulehduskipu lääkkeillä. Ne on kyllä hassut  kun välissä ne kestää hyvin ja on lähes kivuttomat ja toisinaan taas vetää ihan lukkoon, varsinkin akillesjänteet. Eletään sen mukaan mitä jalat antaa ja kestää sekä liikutaan sen mukaan.

Niin, olen kuluvan viikon syönyt ihan normaalisti samaa ruokaa muun perheen kanssa ja herkutellut jäätelöllä jne. Tänään menin sitten käymään vaa'alla hiukan jännityksellä ja vaakahan oli suosiollinen ja näytti painoksi 73.7 kiloa. Olen tyytyväinen.

Palaan taas joskus kirjoittelemaan kun aika ja energia antaa myöden, joskin harvakseltaan kun laihikset on laihisteltu ja elämä ja ruokailu pyörii tasapainoilun kourissa.