Kiva kun niin moni on jättänyt kommenttia :)

Kirjoittelu jäänyt vähiin kun mitään mainitsemisen arvoista ei ole tapahtunut. Laihistelu onnistuu hyvin kun päivät on töissä ja kotona silloin ku mies on kotona. Mutta kun arkivapaa koittaa, kuten huomenna niin kiusaukset käyvät isoiksi ja tahtojen taistelu alkaa itseni kanssa. Edelleen niitä pieniä sortumisia on, mutta hiilari pitoisesta ruuasta olen pystynyt pidättäytymään. Olen syönyt pussien lisäksi, edelleenkin jotain näistä: tomaattia, kananmunaa, kurkkua, kinkkusiivuja ja jonkun verran juustoa.

Olen parin sadan gramman päässä uudesta kymmen luvusta ja uskon pääseväni siihen perjantaihin mennessä. Sitten harkitaan yritänkö jatkaa puhtaalla kuurilla vai yhdistelmällä. Vissiin se nyttenkin jo lasketaan yhdistelmä syömiseksi minun syömiset.

Malttamattomana odotan koska myyntiin tulee taas sitä omenakaneli puuroja, sais syödä välissä jotain "uutta" makua, nykyiset kun alkaa tökkimään. Varsinkin kun en pysty enää sauvasekoittimen kanssa murskaamaan jääpaloja joukkoon, koska jääpalat on niin kovia, että ovat rikkoneet/kuluttaneet sauvasekoittimen muovi osan röpöläiseksi ja siten myös keiton joukossa on paljon pientä muovipurua. Toisekseen siitä on teräkin kärsinyt :/  Huomenna menen ostamaan uuden sauvasekoittimen, ja vanhan heitän vesi lintuun.

Ai niin, käytiin tänään vanhemmillani kyläilemässä ja osui verenpainemittari silmiin. Päätinpä mitata paineeni, tiesin kyllä, että alhainen on, ennemminkin olin hyvin yllättynyt pulssistani. Pulssini on pyörinyt viimeiset 15 vuotta syke alueella 80-90  ja nyt se on 65, aikamoinen muutos. Verenpaineessa ei ihan niin isoa eroa ollut ennen paineet pyörineet noin 120/70 paikkeilla ja tänään paineet oli 99/65. Silloin kun vuonna papu laihdutin painonvartijoissa, kävi samalla lailla paineitten kanssa ja säikähdinkin siitä melkoisesti. Kävin oikein terveydenhoitajan luona mittauttamassa uudestaan kun en uskonut oman mittarin lukemaan. Ja kyllä vain terveydenhoitaja sai lähes saman tuloksen, eipä tuo siihen mitenkään reagoinut. Kysyi vain olenko tästä syystä pyörtyillyt, kun vastasin etten ole niin tokaisi, ettei sitten ole mitään hätää. Juttu jäi siihen. Pulssi ei kuitenkaan silloin laskenut alle 80 kuten nyt.