Paino juminut useamman päivän samassa ja vatsa ei ole toiminut kuin milloin lie. Täytyy käydä ostamassa jotain ummetusta helpottavaa vai pitäisikö tehdä oikein suolihuuhtelu? Liian ilkeä ajatus, koitetaan muita konsteja ensin. Olishan meillä kotona lasten movicolia, mut hyi hemmetti ku se on pahaa. Ihmettelen miten lapseni pystyy juomaan sitä ku itselleni ei kyllä uppois, hän se juo ihan tuosta vain, ilmekään värähtämättä.

Eilen olin ekaa kertaa töissä sitten tälle vuoden, ainakin melkein. Pelkäsin kauhukseni kuinka selviän nälän ja mielitekojen kanssa. Pärjäsin ihmeen hyvin, nälkä ei ollut missään välissä. Edes kahvihuoneen fasupalat tai piparit eivät kutsuneet ollenkaan syömään, mutta kun asiakkailla oli ruokana uunissa tehtyä pyttipannua ja joutui itse niitä lautaselle laittamaan ni se teki tiukkaa. Siinä sitten suomalaisella sisulla ja vesikielellä ruoskin itseäni... Huh, ei hairahdusta.

Töihin otin cambridgen oman patukan ja niin teen jatkossakin. Kotona pilkoin patukan pieniin paloihin joita on helppo natustaa kahvin ja teen kanssa. Kukaan ei kiinnittänyt huomiota. Teen samoin jatkossakin.

Nyt hammaspesulle ja pisulle ja nokka kohti työpaikkaa.

Mukavaa Tiisdaagenia kaikille :D