En jaksa masikseltani alkaa kirjoittaa samaa asiaa erisanoin, joten kopsaan kirjoitukseniyhdestä  cambridge-ketjusta.

Niin vain annoin itseni repsahtaa tänään :( Kerran kun on antanut ruualle pikku sormen ni se vie koko käden. Eilen söin töissä 2 tomaattia ja tonnikalaa, kotiin tullessa söin 2 tomaattia, kurkkua ja noin 60 gr lohta jota grillasin muulle perheelle, enhän saanut pidettyä näppejä erossa siitä. Lohi on yksi lempi ruuistani. Halusin kuitenkin tehdä sitä kun pojat eivät ole aikoihin syöneet kalaa ja siitä tykkäsivät. Söin iltapalaksi vanilijapirtelön kera mehukeiton ja jokusen ohuen kinkku siivun. Aamulla puntari näytti plussaa 100 gr :/

Tänään sitten ajattelin vapaan kunniaksi pitää puhtaan pussi päivän. Se kunnia on mennyttä. Söin aamulla Vanilija pirtelön mehukeiton kera (lähes kaloriton), sitten kun lämmitin pojille ruokaa niin se iski. Söin kinkkusiivuja useamman ja lohta n. 60 gr sekä yhden tomaatin. Vatsa täyttyi ja morkkista iski päälle, kello on vasta hiukan yli kaksitoista ja olen noin paljon syönyt. Miten selviän illasta, huoh?

Nyt juon iltapäivä kahvini ja koitan toentua moisesta repsahduksesta.

On se vaan niin vaikeaa palata puhtaalle kun kerran on päässyt pureskeltavan ruuan makuun. Lohduttaudun vain sillä, ettei nuo repsahdukset nyt ihan pahoja määriltään ole, mutta silti. Vapaat ei sovi minun kuvioihin. Pelottaa perjantainen punnitus joka on normaalin aamupunnituksen sijasta iltapäivällä.