Nyt olikin pitkä päivitys väli. Mihin nämä päivät ovat oikein menneet? Nuoremmalla pojalla on rs-virus epäily, korvatulehdus ja tiukka hengitys eli astmakohtaus. Lääkäri päästi kuitenkin kotiin ja kortisonia tabletteina astmakohtauksen takia ja korvatulehdukseen viikon ab-kuuri ja maitohappobakteereja. Sekä normaalit astmasuihkeet tuplattuna. Aika on siis kulunut sairaan pojan hoitoon ja seuraamiseen. Onneksi kortisoni ja avaava suihke ovat auttaneet joskin ei kokonaan, mutta sen verran kuitenkin, et kotihoidolla ollaan pärjätty. Lääkäri kyllä mainitsi et jos tila huononee ni sit päivystyksestä hakemaan lähetettä Tyksiin. Tiistai ilta oli pähkäilyä lähdetäänkö vaiko ei, päätimme kuitenkin seurata vielä tilannetta ja helpottuihan se vointi hiukan.  Eipä tuo hengitys nytkään ihan parasta ole, mutta kuulostaa kuitenkin normaalin nuhaiselta hengitykseltä. Ventolinea menee jonkin verran, muttei älyttömiä määriä. Tässäkin hoitotapoja on  ja ohjeita on niin monta kun on lääkäreitäkin. Välillä on pää ihan pyörällä mitä noudattaa, joten olen soveltanut ohjeita ja neuvoja. Huomenna meillä onkin omalle astmalääkärille aika.

Tänään kävin konsulentin luona ja vitsi kun hieno tulos. Kahdessa viikossa painoa oli tippunut -2.9 kg Painoa on pudonnut koko tänä aikana karvan verran vaille -17 kg, Hyvä minä, Jihuu! Vielä ois pudotettavana reilu neljäkiloa ni sit ois kokonais pudotus -21kg. Nyt pidän luovan tauon pudotuksesta ja pyrin tasapainoilemaan pari viikkoa ja sit otan loppu kirin. 

Isomman pojan synttäreiltä oli jäänyt hiukan sipsiä ja pitihän mun tänään hiukan niitä maistaa ja kah, ei ne maistuneet yhtään hyviltä. Jonkun verran söin niitä, mut sit tuli vaan kerta kaikkiaan stoppi ja kieleen kipeä punainen näppylä. Synttäreiltä oli jäänyt myös dallaspitkoa hiukan ja maistoin sitäkin parin sentin palan verran, valitettavasti se maistui aikasta hyvältä vielä :/

En varsinaista morkkista pode, mut ähky tuli noistakin vähäsistä ja julmeton laiskuus/väsymys iski. Pahasta ovat siis herkut!!