Heissuli vei ja menneet läskit.

Tänään kävin aamusta ohjaajan luona puntarilla ja tuo näytti sen sata grammaa siellä enemmän kun kotona. Paino tällä hetkellä 86.3 kg eli pudotusta kahdessa viikossa huimat -5.2 kg!

 

Eilen en tullutkaan lupauksistani huolimatta päivittämään blogia, koska mitään ihmeempää ei tällä rintamalla ole tapahtunut. Vointi on kerrassaan mainio, energiaa riittänyt ja fiilis on hyvä.

Sain nyt sitä paljon kehuttua omenakaneli puuroa ja töitä varten otin niitä patukoita. Ne on siellä paljon kätevämpiä kun työpisteeni vaihtuu harva se päivä ja työkamut kanssa. Työpisteet on joo vanhat tutut paikat ja ihmisetkin, mutta jotenkin ei halua asiaa ainakaan vielä siellä mainostaa. Sitten vasta kun ne huomaavat muutoksen minussa ja alkavat sen kautta kyselemään niin voin heille kertoa. Eikä se ole kyse pelkäästään haluamisestaan kiinni vaan siitäkin, että niitä työkavereita on  paljon joiden kanssa teen työtä niin ei jaksa kaikille olla selittämässä ja sitten ne ihmettelee ja osa varmaan alkaa marmattaan jne. Helpoimmalla päässe kun pitää matalaa profiilia. Näin ollen patukat toimii siellä paremmin kuin, että raahaan mukanani sauvasekoitinta tai shakeria ja saan kysyviä ja ihmetteleviä ilmeitä.

Jatkossa saatan pitää päivittäisessä päivittämisessä väliä, mikäli ei ole mitään ihmeempää kirjoitettavaa.