Ja kyse on Vuodatuksesta. Herään monesti aamuvuoroon mentäessä aikaisin, tykkään tehdä aamu touhut rauhassa ja toisinaan jopa aikaa on niin paljon, että pystyisin päivittään blogiani. Vaan kun tämä h***n vuodatus ei koskaan toimi aamulla aikaisin. Mikä siinä on? Harvemmin ehdin istumaan ajan kanssa koneelle kun töistä tulen kotiin. Pojat olivat nousseet ylös ennen minua ja omatoimisesti laittaneet wiin päälle. Pelaavat parhaillaan super mario brosia ajattelin käyttää sen ajan koneella jahka saan vuodatukseen kirjoitettua vuodatukseni niin pistämme kaikki mööpelit kiinni ja aamupalalle. Sen jälkeen suuntaamme nokat ulos, aivan ihana auringon paiste. Ihoni ja silmäni eivät kyllä siitä tykkää, mutta täytyy suojata iho ja silmät niin eiköhän siellä ulkonakin pysty olemaan.

Painonpudotuksesta. Eilen tuli syötyä seuraavaa: 4 neljä tomaattia, pala kurkkua, 100 gr tonnikalaa, hiukan uunissa tehtyä lohta, 4 siivua kinkkusuikaleita ja illalla yksi vanilijapirtelö kera raparperiherukka keittoa sitä kevyempää versiota. Aamulla paino oli noussut eilisestä 100 gr. No eipä nuo notkahdukset nyt maata kaada, mutta tänään koitan pärjätä pelkillä pusseilla.

Eilen töissä tauolla istuessani tein havainnon, tunsin istuinluuni. Tuntui hassulta jopa ilkeältä kun hoksasin ne, mutta kyllä siihenkin tottuu.

Nyt tekemään pojille aamupalaa!