Havahduin yhtenä kauniina päivänä töissä että mahdun 38 koon housuihin ja M-kokoiseen paitaan. Meillä on töissä väljän kokoisia kaikki koot. Omat työasuni ovat kokoa 46 (housut) ja 44 (paita). Toisinaan kun kaikki  vaatteeni on pesulassa, olen käyttänyt sijaisten vaatteita. Kuinkas sit kerran ollakaan, kaikki koot numerosta 40 ylöspäin oli päässy loppumaan. Pitkin hampain otin 38 kokoiset housut ja ajattelin, ettei varmanakaan mahdu jalkaan, mut kokeillaan. Ja tadaa ne mahtui, fiilis oli kyl ihana koko työpäivän ajan. M-koon paita onkin mennyt jo pidemmän aikaa.

Eilen sain sitten vihdoin ja viimein aikaiseksi siivota vaatekaapin ja paljon lähti vaatetta kierrätykseen. Tein pari löytöäkin. Jostain syystä olin säästänyt yhdet ratsastushousut ja leviksen vaaleat farkut. Molemmat vielä melkein uuden veroisia vaikka ovatkin yli kymmenen vuotta vanhoja. Kokeilin huvikseni jalkaani ja farkut meni hyvin ja ovat jopa hieman väljät vyötäröstä, ratsastuspökät oli hivenen taas vyötäröltä tiukat, mutta kiinni menivät kuitenkin ihan hyvin. Iski pienoinen ratsastus into, jospa taas aloittaisin sen harrastuksen. Tässä olis viiden kilsan päässä  yks hyvä tasoinen ratsastuskoulu. Pitää asiaa vielä hiukan puntaroida jos vaikka innostuisi varaamaan tunnin.

Eilen söin koko päivän aikana, cambridge-puuroa, 250 gr ehrmannin rahkaa kera o'light metsämansikka mehu, 100 gr hernekeittoa, 2 tomaattia, pala kurkkua, 40 gr kinkkusiivuja ja suklaapirtelön.

Tänään ennen töihin lähtöä olen syöny, cambridge-puuron ja nolona tunnistan et yhden kotijääätelö autosta ostetun tuplanougat jätskin. Onneksi se ei ole kovin iso jäde. Töihin otan mukaan salaattia (tomaattia, kurkkua, jääsalaattia) sekä rahkan ja puolikkaan suklaa-appelsiini patukan. Kotona olen illalla noin puoli kymmenen aikaa ni silloin en ole enää syönyt mitään korkeintaan juonut pari lasia vettä. Nyt hoksasin et siitähän puuttuu kokonaan liha tuotteet, taidan ennen töihin lähtöä syödä sen 50 gr kinkkusiivua. Kaloreita tälle päivälle tulee jota kuin 1000 kcal. En ole tarkkaan laskenu kun en tiiä jätskin kalori määrää.

Nyt lähen valmistautumaan  töihin lähtöä, mukavaa päivää lukijoilleni!