Harvoinpa on vaikea keksiä otsikkoa, nyt oli.

Paino tippunut taasen kivasti, enää lyhyt matka maaliin. Silti jostain syystä on tunne että tarttis vieläkin laihduttaa. Oikeestaan laihduttaahan ei periaatteessa enää tarvitse vaan ennemminkin kiinteyttää, siihen auttaa vain liikunta. Jostain blokista luin tästä samasta aiheesta, oiskohan ollut akan arki blokista, mutta ihan kuin juttu olisi ollut minun suustani. Eli kun töistä pääsee kotiin ja hakee lapset hoidosta, ei haluaisi lähteä lenkille kun muutenkin näkee vähän lapsia. Sitä haluaisi olla sen kaiken vähäisenkin vapaa-ajan perheen kanssa. Jollain tapaa ajattelee, et kyllä sitä ehtii liikkumaan myöhemminkin.

Olen hiukan löysännyt laihdutus nyöriä enkä ole enää ihan ehdottoman tiukka syömisten kanssa. Sunnuntaina käytiin synttäri juhlissa ja sielä tohtisin ottaa pari pientä pyöreätä ruisleipää jossa oli täytteensä ihanaa savukalatahnaa ja kananmunan viipale, oli herkullista. Otin myös kahvipöydässä pienen palan suussa sulavaa kakkua ja savuporopiirakkaa, nams. Tästä huolimatta paino oli tippunut seuraavana päivänä. Töissä oli eilen yhden asiakkkaan synttärijuhlat, söin siis eilenkin voileipä- ja kermakakkua. Huom, otin pienet palat. Ennen kuuriani, oisin ottanut varmaan triplasti isomman palan joten olen oppinut ottamaan mm. kakkuja hillitymmin. Jostain syystä eilen kärsin ihan koko ajan järisyttävästä nälästä. Vaikka töissä oli mukana, rahkaa, tomaattia, kurkkua ja puolikas ihanaa appelsiini-suklaa patukkaa. Kotiin tullessa teki niin paljon mieli ruisleipää, että sorruin syömään yhden ruisleivän palan. Enpä muista koska se on ollu noin hyvää kun se eilen oli. Lapsille kinkkukiusausta ja sen jälkeen vietiin pojat papalle hoitoon, otettiin mamma mukaan ja suuntasimme kohti ikeaa. Ostimme tv-tason ja teemme tietokone huoneesta "hifi"huoneen eli olohuoneesta lähtee wii pois ja meijän makkarista siirtyy telkku pois. Makkarin telkku on ollut käyttämätömänä pitkään, joten sille on enemmän käyttöä jatkossa.

Eilisestä syömisestä, ei koitunut mitään ihan katastrofia, sillä paino ei ollut muuttunut eilisestä mihinkään. Mutta nälkä tuntuu vaivaavan, ehkä se herkuttelu vaikuttaa asiaan. Koitan tänään pysyä kurissa ja nuhteessa, sallien ehrmannin 0.2% rahkan kera o'light appelsiini-mangomehu tiivisteellä. 

Hermot on syystä tai toisesta olleet tosi tiukalla, ei paljoa ole tarttenu poikki sanaa sanoa kun olen räjähtäny. Todennäköisesti se johtuu siitä kun olemme menneen ennen lomaa, että loman jälkeen  kun päätömät kanat joka paikkaan. Kotona ei olla ehditty tekemään mitään ja sotku ja pyykki vuori on sen mukainen, se jos mikä AHDISTAA! Tänään on töistä vapaapäivä ja kruunaan tämän päivän pyykkäykselle sekä hifihuoneen tyhjennykseen. Onneksi menemiset hetkeksi helpottaa ja saadaan hiukan olla kotonakin.

Koitan taas jonakin päivänä lisätä projektistani kuvan kun edellisestä kuvasta on kulunut taasen kuukausi.