Tää on ihan sairasta, kalalle tarttis päästä. Vaan kun ei oo nytten autoa ja lapset ei jaksa koko päivää kykkiä pilkillä.

Kävin lasten kanssa silloin pilkillä tossa lähi lahdelmassa. Jäätä oli enemmän kuin vettä joten reissu muuttui vaan mukavaksi ulkoilureissuksi ja eväiden syömiseksi. Kotiin päin kävellessä alkoi hissuksiin satamaan lunta ja kotiin kun päästiin lunta satoi jo sakeana. Hyvin ajoitettu reissu siis.

 Sen verran jäi hampaan koloon vaivaamaan, että mamma suostui tulemaan poikien vahdiksi lauantai aamuksi kun lähdimme miehen kanssa aamupilkille. Nooh, kalaa tuli joskin vain isoja särkiä. Jätettiin särjet linnuille ja muille metsän eläimille. Nopeasti kotiin yhdentoista jälkeen, mies vie mamman kotiin ja sit mä suuntaan nokkani kohti työpaikkaa.

 

Taas polttelee ihan sikana et pääsis kalalle, hiukan suunniteltiin kun mulla on viikonloppu vapaa, et pojat sais mennä mamman ja papan luokse yökylään ja me lähettäis koko lauantai päiväksi pilkille. Sunnuntaina mentäis sit poikien kanssa vaikka johonkin joko poikien ehdoilla pilkkimään tai sitten jollekin metsälaavulle makkaraa paistamaan. Katotaan ny mikä toteutuu ja missä muodossa. Kuitenkin luvannu jonkin verran pakkasta viikonlopuksi.