Aamu mennyt tähän asti mukavasti. Nyt on ollut niin kova himo suolaiseen ruokaan, jotta annoin itselleni periksi ja söin kuusi ohuen ohutta kinkkusuikaletta ja vielä tekis mieli syödä toisenkin mokoman, maltan mieleni. Tiedän joku pyörittelee silmiä päässä eikä varmaan ymmärrä, mutta olkoon ymmärtämättäkin. Ne jotka tällä kuurilla ovat tietävät jutun jujun. Ketoosi tila kuitenkin säilyi ja se on pääasia. 

 

 Veden juonti on nyt tässä puhuttanut jossakin määrin ja sain yhden linkinkin koskien veden liika juonnin vaarallisuudesta. Tässä linkki sinne Nainen kuoli juotuaan liikaa vettä. Olen lukenut pari muutakin juttua jossa henkilö on ollut pussilaihdutus kuurilla ja mehtynyt. Nämä on tapahtuneet muistaakseni Amerikan mantereella ja eri kuuri kuin tämä millä itse olen. Se laittoikin mietityttämään tämän tavan laihduttamista, mutta olen jo näin pitkälle pääsyt ja suhteellisen hyvin olen voinut. Onhan niitä monia muitakin vaarallisen tavan laihdutustapoja. Tässä kuurissa kuitenkin saa kaikki päivittäin tarvittavat vitamiini ja hivenaineet ja sopivissa määrin hiilareita jne. Paljon tutkittu pussikuuri ja on jopa hyväksytty UKK-instituutissa täällä suomessa. Eipä tästä enempää kun siitä on juteltu tuolla kommenteissa pitkät pätkät siis näistä laihdutus tavoista. Hain googlella missä menee vaarallisen veden juonnin raja. Löysinkin muutaman sivun jossa mainitaan, että 8-10 litraa päivässä on jo hyvinkin vaarallista ja saattaa aiheuttaa hengen lähdön. Samoin kuin edellä olevassa linkissä kävi ilmi, eli ei kannata juoda parissa tunnissaneljää litraa vettä (muistaakseni se oli juonut niin paljon). Nämäkin on tietysti hyvin henkilökohtaisia, toiset kestää paremmin kuin toiset, mutta en suosittele kokeilemaan.

Näin ollen Yritän pitää juomiseni siinä kolmen litran paikkeilla, mutta joskus se karkaa käsistä ja illalla huomaakin juoneeni melkein neljä litraa.  Mainitaan tähän vielä, että terveellisen ja normaalin veden juonti päivässä kulkee 1,5-2 litran paikkeilla.

Löysinkin vielä tässä ainakin yhden äkkiä katsottuna mielenkiintoisen linkin, pistän senkin tähän ja alan sen jälkeen lukemaan juttua tarkemmin. Eli tässä linkki ravitsemusuutiset.