Täällä Turunseudulla jyllää ilmeisesti kunnon influenssa aalto ja tarttuu erittäin herkästi.  Yleensä minä sairastus meidän perheessä viimeisenä jos sairastun. Odotettavissa on koska lapset ja mies saa tän taudin. Meillä töissä tauti riehuu hurjana ja muutamassa päivässä on tartuttanut lähes kaikki tähän. Asukkaat on kaikki kipeinä sekä henkilökunta. Tein tiistaina pitkän päivän töissä (7-21) ja sen jälkeen oisin saanut nauttia 3 ihanasta vapaapäivästä. Ihanasta ei tietoakaan ku kipeänä olen vapaalla ollut. Nytten vointi on hiukan parempi ja huomenna suuntaan töihin näillä näkymin.

Eniten tässä sairastelussa harmittaa se kun ilma on mitä ihanin... Hinku pilkille on niin kova, että harkitsen sinne menoa tänään. Haen pojat ajoissa hoidosta ja suuntaamme tuohon kilsan päässä olevalle lahdelle. Käytiin miehen kanssa viikko sitten kalassa ja saatiin Puoli muovipussillista särkiä Ihan hyvän makuisia kaloja ovat, inhottavia vaan käsitellä limaisuuden ja ruodokkuuden takia. Jos tuosta matalasta rapakosta sais hiukan ahventa ni saatais oikein juhla-ateria Ootteko muuten koskaan kalatiskillä kattoneet ahvenen kilohintaa. Pyörii lähellä 30 euroa kilolta kuten kuhakin. No okei nyt ei ole ihan lähiaikoina tullu katsottua mitä on ahvenen kilohinta, mut kuhan hinta pyörii kolmenkympin hujakoilla. Pitääki ens kerralla kattoa mitä ahvenen kilohinta on.

Mut ei täs kummempia, Paino on välillä karannut lähelle 78 kg, mutta tänä aamuna vaaka näytti 74.6 kg. Painosta puheenollen menin makean himooni tekemään suklaaruutuja ja minun onnekseni tai epäonnekseni tein liian vahvan makuisen kakun. Laitoin siis liikaa kaakaojauhetta sekaan, joten sitä ei voi syödä paljoa kerrallaan.

Mukavaa ja nautinnollista kevään odotusta kaikille lukijoille!