Pika kuulumiset lomalta.

Tuli vietettyä lomaa Torniossa, noin 800 kilometrin päästä kotoa + 100 km mökille. Loma oli ihana, ilmat ei niinkään suosineet. Sumuinen plussa keli ei pahasti haitannut, mutta vesisade oli harmillinen. Reissullamme osallistuimme pieni muotoiseen pilkkikisaan, kalat eivät olleet syönnillä. "Turkulaisen" tuurilla sain viimeisen 20 minuutin aikana kolme kalaa ja näin ollen voitin kisan. Enhän minä kaupinkilaistyttönä voinut myöntää etten ilkeä ottaa kalaa koukusta ja laittaa uutta matoa koukkuun joten keräsin kaiken rohkeuteni ja otin kalan koukusta ja laitoin uuden madon koukkuun. Madot oli kohmeisia joten ne ei paljoa kiemurrellet ja kalankin poistin koukusta neopreeni hanskat kädessä, joten ei tarvinnut koskea liukkaaseen kalaan :)

Eilen kotiuduimme yhdeksän aikaan ja olipa ihanaa kun lumet ja jäät on sulaneet sillä aikaa kun olimme reissussa. Pojat ovat tänään olleet innoissaan hiekkalaatikolla leikkimässä monta tuntia. Torniossa on vielä metrinen hanki ja jääkin taitaa olla yhtä paksua. Joten kaikin puolin onnistunut loma.

 

Sitten painon pudotukseen. Sillä saralla ei mennyt lomailu ihan putkeen. Painoa tuli +3,7 kg lisää, osa tuosta on turvotusta. Tuli meinaan eilen matkustettua 14 tuntia autossa syöden suolaista ja makeaa ja juominen jäi ihan minimiin. selityksen makua taitaa joku tuumata ja sitähän se varmaan  osittain onkin :)

Tänään ja huomenna aion pitää pussipäivän. Huomenna lähemme Tukholmaan päiväksi ja osallistumme yhden sortin geokätköily meetingiin mieheni ja siskon perheen kera. Isovanhemmat tulevat hoitamaan poikia meille siksi aikaa. Sehän tietää siis lisää hyvää ruokaa ja seuraa. Sitten olen puhtaallakuurilla pariviikkoa ja lähden likkaporukalla laivalle. Sen jälkeen alkaa lopullinen loppukiri määränpäähän ja tasapainoilu uuden ruokailutavan oppimiseksi.