Alakulosta, selvitty. Eilinen päivä oli paha niin paha että vaikka sain tosi kannustavia kommentteja sorruin syömään vedessä olevaa tonnikalaa ja olo tiedättekö helpottui heti. En pode kovin huonoa omaa tuntoa repsahduksesta, koska ketoosi ei katkennut ja mieliteot hävisivät. Kaloreita siinä ei ollut kuin 110 kcal 100gr ja söin sitä 150 gr. Vatsa tuli ihan älyttömän täyteen tuosta määrästä. Olen pääasiassa syönyt vaan noita makeita pirtelöitä, ehkä tuo suolaisen ruuan himo iski juuri siksi.

Aamulla vaa'alla käydessäni painoa oli pudonnut eilisestä -800 gr ja nyt olen tiputtanut tasan -9 kg elikkä aamu paino oli 82,5 kg.

Nyt oma olo oikein hyvä, eikä mieliteot ainakaan vielä jyllää. Tuskin tänään pääsee jylläämäänkään kun menen illaksi töihin, siellä ei paljoa ehdi ruokaa miettimään. Vapaathan ne on kaikista pahimmat. Seuraava vapaa on tiistaina, ellei tässä sairastu lisää porukkaa. Vanhempi lapsi on kolmatta päivää kuumeessa ja lievässä yskässä, saa kattoa tarttuuko se meihin muihin. Poikien hoitopaikassa on moni ollut tässä samassa taudissa joten on ihme jos tästä selvitään näin vähällä.