Aamun tunnelmia. Olo mainio, virkeä ja hyvin voiva. Hiukan alkaa nuo suolaiset tökkiä, vaikka kanakeitosta tulee hyvää kun pistää sopivasti currya joukkoon. Tahtovat vaan nuo mokomat suolaiset pistään närästään ja jättävät inhottavan jälkimaun suuhun, maku kun suussa on muutenkin paha. Liekö sitten kiellettyä tahi ei niin olen välillä pureskellut SB12-purkkaa kun tuntuu ettei cambridgen omilla pastilleilla saa kuin pieneksi hetkeksi suun raikkaaksi.

Tätä ette ehkä halua lukea, mutta kirjoitan silti. Vatsa toimi loistavasti tänään ja mikä parasta kakka ei jäänyt veteen kellumaan niin kuin ennen kuuria ja hajukin oli normaalin hajuista. Tämä kertoo jo paljon siitä, että olen syönyt paljon epäterveelistä ruokaa. Siihen tulee muutos kun laihdutus etenee ja saa pikku hiljaa siirtyä proteiini pitoiselle ruokavaliolle, tiettysti nyt hiukan hiilareitakin tarvitaan.

Missäköhän menee turvallisen veden juonnin raja? Tämän kuurin aikana suositellaan juomaan 3-4 litraa vettä vuorokaudessa + muut juomat kuten kahvi, tee ja keitot. Minun tulee kuitenkin juotua pelkkää vettä lähes viisi litraa. Johtunee siitä kun juon paljon aamu- ja iltapäivän aikana, niin ei tarvitse illalla litkiä hullun kiilto silmissä tarvittavaa määrää. Toiseksi ei tarvitse yöllä juosta montaa kertaa pissalla. Kuitenkin illalla tulee juotua joka puolikkaan pussikeiton jälkeen noin kolme desiä vettä, sillä se meneekin lähelle viittä. Juon ilta painotteisesti keittoja, jotta nälkä ei kurnisi kun menee nukkumaan. Olen jättänyt kello kuuden jälkeen juotavaksi puolitoista pussillista. Tosin olotila alkaa helpottamaan ja voisi koittaa syödä keittoja iltapäivällä paremmin, illaksi jättää puolikkaan pussin verran. . Veden juonti tulee varmasti vähenemään kun sairasloman jälkeen palaan töihin viikon päästä, mikäli lääkäri antaa luvan. Alkaa meinaan kotona kökkiminen riittämään.