Ja mitäs en osaa päättää? No sitä, että laihdutanko sen pari kiloa kuitenkin pois vai ei. Tämä on niin tätä, juu ei leikkiä itteni kanssa. Äitienpäivänä tuli sitä kakkua syötyä ja edellisessä postatuksessa päätin että nyt riittää. No ei riitä, sillä sain itseäni niskasta kiinni ja pusseilla olen mennyt maanantaista asti. Hyvin on menny ilman repsahduksia.ja painokin tippunut samalla.

Ystävä eilen soitteli ja kysyi lähdenkö hänen kanssaan jumpalle. Kieltäydyin kutsusta koska olen hirveässä räkätaudissa ajatellen että joudun jatkuvasti niistämään eikä nyt muutenkaan ole kovin fiksua puolikuntoisena urheilla. Kuinkas sitten kävikään? Kävi niin että tein kotona voimieni puitteissa kotijumpat.fi reisi-, pakarajumpan. Alkulämmittelyssä palautui mieleen miksi en tykkää yleisessä jumpassa käydä ja syyn on se etten omista kovinkaan hyvää rytmitajua. Miten voi pelkkä marssiminen olla vaikeaa, kyllähän se luonnistui kunhan en keskittynyt liikaa siihen liikkeeseen. Muutoin sain hakea tai yrittää pysyä samassa rytmissä jumpan vetäjän kanssa. Puolituntia oli just passeli aika. Olin hiestä märkä ja jalat hyytelöä, tänä aamuna ne lihakset olivat kipeät vaikka ohjelmaan kuului loppu venyttely ja illallakin vielä  lisäksi venyttelin ohimennen. Ihana tunne kun lihakset on kipeät, tietää että on ainakin jotain tehnyt. Tänään pidän jumpasta tauon ja suuntaamme koko perhe liikuntaleikkikoulun päättäjäisiin joka pitää sisällään seikkailuradan metsässä jossa on erilaisia tehtäväpisteitä. Lopuksi lapset saa liikkistodistuksen ja saavat nauttia munkkia ja pillimehua.

 

Olen käynyt tuolla blogspotin sivuilla käynyt lukemassa paria "pussittelu" blogia. Harmikseni en pysty niihin kommentoimaan ellen rekisteröidy johonkin sen mainitsemille sivuille. Olen moneen paikkaan rekisteröitynyt ja salasanoja on enemmän ku pystyn itsekään muistamaan. Päätin kuitenkin, etten sinne viitsi kirjautua joten valitettavasti en tule niihin kommentoimaan vaikka samassa jamassa olen. Jos blokiini sattuu eksymään kilot alas, dieettitytön maailma tai hullunkurinen Hullu Circus blogin pitäjät ni ilmoitan näin että käyn kyllä lukemassa ja mielessäni teitä tsemppaan. Jatketaan samaa rataa, sulatetaan läskit ennen kesää.