Laivareissusta kotiuduttu ja kyl oli niin kivaa, tiettyyn pisteeseen saakka. Seisovapöytä oli suuri pettymys täytyy sanoa, et viikkarilla on ehdottomasti parempi seisovapöytä ku siljalla. Kyllä vain vatsalaukku on kutistunut, ei mahtunut masuun paljoa ruokaa.

Eilen annoin itselleni luvan olla vielä viikonloppu tunnelmissa, syötiin navat paukkuen karkkia ja pitihän se käyttää poikia hesellä. Ostin itselleni kerroshampurilaisen ja taas oli ähky päällä, pitkälle iltaan. Pojilta otin pari ranskalaista kun niiltä jäi tais olla rakastunu kokki ku olivat sit oikein kunnolla suolattuja.

Eilen aloitimme yläkerran rempan ja hyvän tähden kun tuota tavaraa on kertyny, ollaan ihan hukassa tän määrän kanssa. Pakko varata kirppispöytä ja pistää tavaraa myyntiin. Koskaan en ole moista harrastanu, mutta hyvän ystäväni opastuksella pääsen siihenkin maailmaan kiinni ja toivon mukaan tavara vaihtaa omistajaa.

Tänä aamuna sen sit huomas vaa'asta et suolaista ruokaa on tullu syötyä ja turvotus sen mukainen. Tänään alkoi taas kevyempi elämä ja herkut on toistaiseksi taakse jäänyttä elämää. Aamusta söin yhden cambridge-puuron ja töihin otan mukaan rahkaa ja tomaattia, kurkkua sekä puolikkaan suklaa-appelsiini patukan. Töistä kotiin päästyäni syön vielä yhden puuron ni siin on tämän päivän ruokailu.