Sunnuntaina vietimme vanhemman pojan synttäreitä. Vauhtia riitti ja hyvä niin. Herkuteltua tuli niin että napa paukkui. Sen verran kunnostauduin herkuttelun päälle, että kävin kahdeksan kilsan lenkillä ja siitä juoksin kaksi kilsaa. Kaloreita kului vajaa 500 kcal, joten osa herkuista tuli kulutettua. Vielä olaan tälle päivälle plussan puolella, vaaka tais näyttää 78,1 kg joten reilusti tuli heti painoa lisää. Eilen pystyin olemaan lähes pelkillä pusseilla. Töissä söin kaksi tomaattia ja palan kurkkua. Tänään olen syönyt yhden suklaapirtelön ja ennen kuin tästä töihin lähden syön vielä toisen pussin. Jää sitten töihin vielä puolikas patukka ja ne kaksi tomaattia ja kurkun palan. Olen syönyt  puolikkaan patukan verran vähemmän kun niissä on enemmän kaloreita verrattuna pusseihin, tosin olen korvannut puutuvan puolikkaan juuri noilla tomaateilla ja kurkulla.

Herkkuja jäi jonkin verran ylitse, mutta mies on lasten kanssa herkutellut lopulla kakulla ja kekseillä. Kääretorttu ja kuivakakun loppu laitettiin pakastimeen kuten loput pullatkin. Ensi viikonloppuna tulee lisää vieraita joten tarjotaan loput herkut silloin. 

Kummasti sitä jaksaa taas paremmin jatkaa kun otti viikonlopun rennommin eikä ottanut pudotuksesta paineita. Nyt pitää vaan pysyä tiukkana nämä kaksi viikkoa ja sitten lomalle lomps, tulee kahden tai kolmen viikon paussi. Lomaa ei tosin ole niin paljoa, mutta ei vaan kertakaikkiaan taida olla aikaa jolloin ehtisi käymään konsulentilla. Pitää siis tilata useampi paketti keittoja jotta pärjää. Pyrin lomallakin hiukan katsomaan mitä pistän suuhun, ettei tule joka päivä syötyä ihan mitä vaan.  Sitä en kyl tiedä mitä lomalla tehdään, konutaanko vaan kotona vai teemmekö jonkun pienen reissun. Aika näyttää....