Onpa aika vierähtänyt nopeasti, vastahan muka tänne kirjoitin ;)

Elämä ollut epäterveelisen epäterveellistä, on ollut jos jonkinmoista menoa. Viikonloppu meni mässäilemällä kun oli mukavaa seuraa ja lauantai ilta venyi aina yö kolmeen asti. Sunnuntai aamupäivä meni syödessä edellispäivän herkkuja (krapulaan) Ystävä pariskunta kun lähti niin me lähdimme hakemaan miehen kanssa kolme kätköä ja sit haimme pojat isovanhempien hoivista. Käytiin poikien kanssa etsimässä vielä kahta kätköä, mutta toisen vain löysimme. Ilta meni löysän rennosti, telkkua vahdaten ja syöden loput sipsit ja herkut x).

Pelolla menin aamulla vaa'alle, ajattelin sen näyttävän moisen mässäilyn jälkeen jotain 75 kilon verran, mutta näytti "vaan"  73.7 kg. Onhan sitä painoa siinäkin, joskin siinä on turvotusta kun suolaista syönyt. Nyt sit TAAS kerran meinaan olla perjantaihin asti puhtaalla kuurilla. Perjantaina on punnitus, joten kova viikko tulee olemaan.

Aurinko paistaa ja niinpä meinaan istuttaa viimeviikolla hakemani marketat ja lobeliat etupihan puusaaviin ennen kuin lähden töihin. Multaa vaan on kovin niukasti, joten saa nähdä riittääkö se.